PIZZERIA HERKINGEN

PIZZERIA HERKINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Herkingen. Meer weten? Ontdek meer

28 apr 2022 om 23:13 Very tasty pizza and fast delivery! Deliveryando had stated 50-70 minutes for the delivery. After just 15 minutes, the hot pizza was already there. We will order there again!
28 apr 2022 om 19:38 1 pita voor een hele schotel is wat weinig, 2 kleine zakjes patat voor 4 schotels is wat weinig, dat zijn nou net de dingen waar je beter niet op kunt bezuinigen. Shoarma smaakt goed, hot chicken heel erg lekker. Prijzen wat aan de dure kant. Te vroe
17 apr 2022 om 20:21 Eten 2 uur na bestellen pas bezorgd, werden hier over gebeld, ze waren verrast door de drukt. Beloofde een fles wijn voor het wachten, die kregen we niet! Eten koud en meerdere bestelde gerechten waren niet aanwezig. Al vaker lange bezorging gehad.
7 apr 2022 om 20:50 de bestelling was mooi op tijd wij hebben heerlijk gegeten kan niet beter ga zo door !!!!!!!!!!!!!
3 apr 2022 om 7:50 Kut zaak, ik heb zo lang moeten wachten dat ik de bestelling heb laten annuleren en ik heb nogsteeds mijn geld niet terug!
2 apr 2022 om 20:28 lieferung war superschnell, aber nicht bis zum Boot. Ich musste bis zum Ende der Marina laufen um mir die Pizza am Parkplatz abzuholen.
29 mrt 2022 om 12:32 Ik had een Turks brood met doner kebab besteld en was een teleurgetseld over de grootte. Ik ben gewend als je dit besteld een kwart Turks brood te krijgen. Maar dit was een Turks broodje tergrootte van een pita. Niet voldoende als avondeten dus.
7 mrt 2022 om 6:24 prima!
6 mrt 2022 om 7:51 De bezorger was keurig op tijd. De pizza was goed gevuld maar ik vond er weinig smaak aan zitten.
3 mrt 2022 om 5:59 Kapsalon was heerlijk, de pasta bolognese had wat sterker op smaak gemogen.
25 feb 2022 om 22:08 Eten was warm, lekker en pizza’s goedgevuld. Slaapfeestje van onze dochter kon niet beter.
19 feb 2022 om 21:23 15 minuten te laat (einde middag besteld voor 19:00) kip op de pizza was erg droog bommel pizza: wel lekker maar zat geen saus bij shoarma schotel: slaatje was lekker, gelukkig wel saus erbij, frietjes waren niet zo, erg droog.